Siverek Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde merkez ve kırsal mahallelerdeki okullarda eğitim gören öğrencilere futbol, basketbol ve voleybol topları ile çeşitli spor malzemeleri dağıtıldı. Kırsalda görev yapan öğretmenlere de destek amacıyla spor ekipmanları temin edildi.

Milletvekili Yazmacı: Şanlıurfa ülkemizin parlayan yıldızı haline geldi Milletvekili Yazmacı: Şanlıurfa ülkemizin parlayan yıldızı haline geldi

555Cb9F1 7C9F 4087 9D78 97383D46930E

Başkan Bucak, sportif faaliyetlerde bulunan öğrencilerle voleybol oynayarak etkinliğe aktif şekilde katıldı. Oyunun ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bucak, öğrencilere başarılar diledi.

6Fe28F41 0901 4493 Aa94 3E326Ea59B58

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Tarık Kızılkeçi, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’ın talimatları doğrultusunda eğitimin tüm alanlarında desteğimiz devam etmektedir. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlerini sürdüren merkez ve kırsalda bulunan ilk ve ortaokullarımıza basketbol, voleybol ve futbol toplarını teslim ettik. Eğitim anlamında okullarımız ve öğrencilerimize desteklerimiz sürecektir,” ifadelerini kullandı.

Eecbb707 9260 4760 Bac1 75C455868E22

Dumlupınar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sevgi Uysal ise Belediye Başkanı Bucak’ın okul ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “23 Nisan etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize spor malzemeleri takdim etti. Özel gereksinimli öğrencilerimizi de unutmadan onlara oyuncaklar hediye etti. Bu anlamlı ziyaret ve desteklerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Etkinlik sonunda öğrenciler, kendilerini ziyaret eden ve spor faaliyetlerine destek veren Başkan Bucak’a teşekkür etti.