banner268

Şanlıurfa Emniyeti'nden Başarılı Operasyon

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ticareti ve kullanımının önüne geçebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kurban Bayramı'nda da görev başında olan Polis, son 4 yılda tek operasyonla en yüksek miktarda ele geçirilen uyuşturucu maddesini yakaladı.

Operasyonlarda 30 kilo 650 gram metamfetamin maddesi ile 1 kilo 400 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Vali Şıldak, Polisleri Tebrik Etti

Operasyon görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Vali Hasan Şıldak, narkotik polislerini tebrik ederek başarılar diledi.

Vali Şıldak yaptığı değerlendirmede;

“Uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kesintisiz olarak devam ediyor. Emniyet ve jandarma narkotik birimlerimiz, istihbarat birimlerinin de desteğini alarak il merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Konuyu bizzat takip ediyorum. Bu kapsamda bayram tatili içerisinde son yılların en yüksek miktara sahip Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadelemiz güçlenerek sürecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEmiyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17