Murat Şahanoglu her alanda ve her anlamda Şanlıurfa sevdalısı bir Urfa değeridir.
Murat Şahanoglu her alanda ve her anlamda Şanlıurfa sevdalısı bir Urfa değeridir.
Son günlerde kendini bilmez bir kaç kişinin yine ortalıkta gazeteciyim diye dolaşan bir kaç tetikçinin paylaşımları spor camiasında infaal yarattı.
Neymiş?
Şanlıurfaspor Erokspor maçını bilerek kaybetmiş. Başkan Giray Küçük ve onu destekleyenler iddadan büyük para kaldırmışlar.
Şimdi bu çirkin ve mesnetsiz iftirayı atanlara sesleniyorum!
Kendi egolarınızı tatmin etmek için böyle ucuz oyunlara girmeyin.
hele bu tür algılarla Şanlıurfa için her alanda hizmet etmek için işinden evinden fedakarlık ederek Şanlıurfaspor’un markasının daha yükseklere çıkarma gayreti tüm sporseverlerce bilenen ve taktir edilen Murat Şahanoglu’nun adını karıştırmak en hafif tabir ile edepsizlik, haysiyetsizliktir.
Bu tür haberlere çanak tutan çanak yalayacı sözde gazeteciler!
Sizler ekmeğe pepe dediğiniz yaşlarda, Murat Şahanoğlu ulusal televizyonlarda program yapıyordu.
Şimdilerde ortada “Sarı yeşil sevdamızdır” diye nara atanlar, sizler Urfaspor için elinizi değil kıçınızı taşın altına koyduğunuz yıllarda Murat Şahanoğlu TFF 'nin seminerlerinde futbolun markasını korumak adına bir bilen olarak davet ediliyordu.
Ez cümle, Murat Şahanoglu’nu spor camiasında tanıyanlar onun ne kadar memleket ne kadar Şanlıurfaspor sevdalısı olduğunu bilir.
Şanlıurfalının bir bildiği de Murat Sahanoğlu diye yazılır ama Adam diye okunduğudur.
Onun için boş yapmayın.
Bu memlekete herkes herkesi iyi tanır, iyi bilir.
Kimin Şanlurfaspor tesislerine girip hırsızlık yaptığını da, kimin gazeteci kisvesine bürünüp çanak yaladığınıda!
Şu mübarek ramazan ayında çömleği yere vurursak ortada ne yalayacağınız çanak kalır ne çömlek !
Hadinizi bilin.
Ve bu şehir,algılarla iftiralarla bir here gelinmeyeceğini çok iyi bilir.
Bu şehir için iyi niyetle bir çaba içersinde olanları küstürmenin bu şehire bir fayda getirmeyeceğini anlayın.